Contact opnemen met Tipi Thuis is heel eenvoudig. Vul het contactformulier en beschrijf in het ‘message’ veld een korte omschrijven van je vraag. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op, om je vraag helder en duidelijk te beantwoorden. Ook voor meer informatie over het huren van onze tipi tentjes neem je contact met ons op. 

 Vragen over het soort pakket (basispakket of de luxe pakket), het opzetten van de tipitentjes. Doe je dit zelf of laat je het onze medewerkers doen. De prijzen van de tipi tent huren. Alle informatie staat vermeld op de website, maar wij kunnen goed begrijpen dat je nog wat meer informatie wilt. Wij staan je graag te woord. 

 Wil je meer weten over de thema’s die wij verzorgen? En wat inbegrepen zit bij de slaaptentjes huren? Neem gewoon even contact met ons op. Ook over ideeën voor slaapfeestje ten organiseren kan je bij ons terecht. We denken graag met je mee. We hebben ook tips voor je over hoe slaapfeestje organiseren en waar aan denken. 

Wil je de slaapfeestje tentjes reserveren? Dit kan heel eenvoudig in onze online winkel. Kies het pakket uit welke je wilt bestellen, klik aan het aantal aan. Winkel nog verder voor eventuele extra’s, zoals een beautypakket, slaapmasker en heerlijke zoetigheden. Reken vervolgens af. Alle prijzen staan in de webshop vermeld. 

Wij nemen contact met je op over de mogelijkheden van het thema; Safari,Girl Power of Rainbow. De slaapfeestje tentjes zijn geschikt voor de leeftijd va 6 tot 12 jaar. Meer weten? Contacteer Tipi Thuis. Wij maken van jouw ‘sleepover party’ een feest om nooit meer te vergeten!

De contactgegevens van Tipi thuis zijn: 

Eekelhof 32

5482 WH  SCHIJNDEL 

Telefoon: 06 - 524 123 25

 

Onderaan onze pagina vind je links naar onze facebook en Instagram pagina, neem gerust een kijkje...

 

 LET OP:

EEN REACTIE VAN TIPITHUIS BELAND SOMS BIJ JE SPAM, CONTOLEER DAAROM OOK JE ONGEWENST E-MAIL. TIPITHUIS PROBEERT ALTIJD NOG DEZELFDE DAG TE REAGEREN.