Uitnodiging

Bij Tipi Thuis kun je niet alleen de tipi slaapfeestje tentjes huren, maar kan je ook de uitnodiging slaapfeestje laten verzorgen. Wij hebben geheel in onze eigen lijn een mooie uitnodigingskaart voor het slaapfeestje gemaakt. Hierop kan je de datum van het slaap feestje vermelden, de tijd en het adres waar de pyjama party plaatsvindt. En natuurlijk de naam van de organisator. De uitnodiging is in de vorm van een slaapmasker, welke gebruikt kan worden tijdens het kinderfeestje thuis. 

Bij een slaapfeestje organiseren hoort een bijpassende uitnodiging. Zorg ervoor dat je op de uitnodigingen alle informatie vermeld. Schrijf de uitnodigingen zo alsof jouw zoon of dochter deze heeft geschreven. Bovendien in een leesbare taal voor de kleine logees, zodat ze de uitnodiging ook snappen. Bijvoorbeeld “Op {dag en datum} houd ik een mijn tipi slaapfeestje. Ik zou het erg leuk vinden als jij ook komt! Je kunt bij ons blijven eten en daarna gaan we leuke spelletjes spelen. Kom je ook?” 

De voorpret start met het maken van de uitnodigingen. Een slaapfeestje uitnodiging hoort iets moois te zijn, en bovenal dient het alle informatie te bevatten. De tekst op de uitnodigingskaart voor het slaap feestje bevat tenminste de volgende informatie

  • Dag + Datum
  • Begin tijdstip
  • Eind tijdstip (wanneer de ouders hun kind de volgende dag kunnen ophalen)
  • Adres
  • Naam afzender

 

Daarnaast kan je nog extra informatie toevoegen aan de uitnodigingskaart. Zoals je eigen telefoonnummer, zodat de ouders je kunnen bellen. Maar je kan ook vragen aan de kindjes die zijn uitgenodigd om een nood telefoonnummer van hun ouders op de uitnodiging te schrijven. Als de logees dan komen, nemen ze de ingevulde uitnodiging mee, met daarop het telefoonnummer. 

 

Handig is ook om te weten of er kinderen bij zijn die allergisch ergens voor zijn. Je wilt als organiserende ouder geen problemen krijgen met een allergische reactie op melk of noten, terwijl je net een notentaart met elkaar hebt gemaakt. Kortom er zijn veel mogelijkheden voor de uitnodigingskaart tekst. 

 

Vraag Tipi Thuis om de uitnodiging voor het slaap feestje te verzorgen. Dan hoef je daar ook niet meer naar om te kijken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.